Een man en een vrouw zitten op een bankje in het park, waarbij de man interesse toont en de vrouw blij lijkt.

Wat doet een man die je leuk vindt?

Als je wilt weten of een man je leuk vindt, kun je letten op verschillende dingen die hij doet. Hier zijn een paar tekenen die kunnen laten zien dat hij interesse in je heeft.

Hij zoekt contact

Een man die je leuk vindt, probeert vaak contact met je te zoeken. Hij stuurt berichten, belt je of zoekt andere manieren om met je te praten. Dit laat zien dat hij aan je denkt en graag met je wil praten.

Hij luistert goed

Als een man je leuk vindt, luistert hij echt naar wat je zegt. Hij onthoudt kleine details van gesprekken en toont interesse in jouw leven en je gevoelens. Dit is een teken dat hij om je geeft.

Hij maakt tijd voor je vrij

Een man die interesse heeft, zal tijd voor je vrijmaken, zelfs als hij het druk heeft. Hij wil tijd met je doorbrengen en plant afspraakjes of uitjes met jou.

Hij is attent

Attent zijn betekent dat hij aardige dingen voor je doet. Misschien brengt hij je iets kleins waarvan hij weet dat je het leuk vindt of helpt hij je met iets zonder dat je het hoeft te vragen.

Samenvatting

Als een man je leuk vindt, zal hij contact zoeken, goed naar je luisteren, tijd voor je vrijmaken en attent zijn. Deze dingen laten zien dat hij echt geïnteresseerd is in jou en een goede band met je wil opbouwen.