Cartoon van een stijlvolle man en vrouw die dicht bij elkaar op een parkbankje zitten.

Wat doet een man als hij je wil?

Hoe merk je dat een man interesse in je heeft? Wanneer een man je leuk vindt, laat hij dit op verschillende manieren zien. Iedereen is anders, maar er zijn een paar dingen die veel mannen doen als ze interesse hebben.

Hij zoekt contact

Een man die interesse in je heeft, probeert vaak contact met je te maken. Hij stuurt bijvoorbeeld berichten of belt je. Hij wil laten zien dat hij aan je denkt en graag met je praat.

Hij is aardig en attent

Als een man je leuk vindt, is hij vaak heel aardig en attent. Hij onthoudt dingen die je hem vertelt, zoals wat je graag eet of wat je hobby’s zijn. Soms geeft hij je een klein cadeautje dat je leuk vindt.

Kijkt naar je en komt dichterbij

De manier waarop hij naar je kijkt en zich gedraagt als hij bij je is, kan ook iets zeggen. Hij kijkt je vaak aan, lacht naar je en probeert dichtbij je te zijn. Als hij zenuwachtig lijkt, kan dat betekenen dat hij je echt heel leuk vindt.

Hij maakt tijd voor je

Een man die je wil, zal tijd voor je vrijmaken. Hij vindt het belangrijk om samen te zijn en kan zelfs andere afspraken afzeggen om bij jou te zijn.

Hij laat je zijn vrienden en familie ontmoeten

Als een man serieus is met jou, stelt hij je voor aan zijn vrienden en familie. Dit betekent dat hij wil dat de mensen die belangrijk voor hem zijn jou ook leren kennen.

Samenvatting

Een man die je leuk vindt, zoekt contact, is aardig en attent, kijkt naar je, maakt tijd vrij voor je en laat je kennismaken met zijn vrienden en familie. Dit zijn tekenen dat hij interesse in je heeft. Let op deze dingen om te weten hoe hij over je denkt.