Een jonge man en vrouw zitten in een trendy stadscafé en kijken geïnteresseerd naar hun smartphones.

Hoe krijg je succes op datingapps?

Veel mensen gebruiken datingapps zoals Tinder en Bumble om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar hoe zorg je ervoor dat je succesvol bent? In dit artikel geven we je tips om je kansen op een goed gesprek en misschien wel een date te vergroten.

Wat zeg je op een datingapp?

Het is belangrijk om iets interessants te zeggen als je iemand een bericht stuurt. Begin met iets wat je hebt gezien op het profiel van de ander. Dit kan een hobby zijn, een huisdier of een reisfoto. Zeg bijvoorbeeld: “Hoi! Ik zie dat je van wandelen houdt. Wat is je favoriete plek om te wandelen?”

Hoe blijf je populair?

Om populair te blijven op een datingapp, moet je actief blijven. Antwoord snel op berichten en update regelmatig je profielfoto’s en informatie. Mensen vinden het leuk om met actieve en vrolijke personen te praten.

Hoe vergroot je je succes op Tinder en Bumble?

Zorg ervoor dat je profiel opvalt. Een goede profielfoto en een leuke beschrijving helpen hierbij. Wees ook positief in je berichten en eerlijk over wie je bent en wat je zoekt.

Samenvatting

Om succes te hebben op datingapps, moet je actief zijn en interesse tonen in anderen. Gebruik informatie uit hun profiel om een gesprek te beginnen. Zorg dat je profiel interessant is en blijf eerlijk en positief in je communicatie. Zo maak je de meeste kans om leuke mensen te ontmoeten en succesvol te zijn op apps zoals Tinder en Bumble.