Een jonge man en vrouw zitten aan een tafel in een trendy café en gebruiken hun smartphones.

Hoe schrijf je goede openingszinnen voor datingapps?

Op datingapps zoals Tinder en Bumble is je eerste bericht heel belangrijk. Een goede openingszin kan het begin zijn van een leuk gesprek. In dit artikel leer je hoe je goede openingszinnen schrijft.

Wat is een goede openingszin?

Een goede openingszin is kort en maakt de ander nieuwsgierig. Het is goed om iets te vragen of te zeggen dat laat zien dat je het profiel van de ander echt hebt bekeken. Bijvoorbeeld: “Ik zie dat je van muziek houdt, wat is je favoriete liedje?”

Openingszinnen voor Tinder

Op Tinder kun je iets grappigs zeggen of een vraag stellen die makkelijk te beantwoorden is. Een voorbeeld van een leuke openingszin is: “Als je een dier zou zijn, welk dier zou je dan zijn en waarom?”

Openingszinnen voor Bumble

Op Bumble moeten vrouwen meestal het eerste bericht sturen. Een goede tip is om direct een vraag te stellen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: “Wat is het leukste boek dat je ooit hebt gelezen?”

Samenvatting

Een goede openingszin op datingapps kan helpen om een gesprek te starten. Zorg dat je bericht kort is, interesse toont in de ander en makkelijk te beantwoorden is. Probeer verschillende soorten openingszinnen om te zien wat het beste werkt. Dit kan je helpen om meer leuke gesprekken te hebben op apps zoals Tinder en Bumble.