Cartoon van een man en vrouw die ongemakkelijk aan een tafel zitten in een café. De vrouw kijkt naar haar telefoon en de man ziet er verveeld uit.

Hoe weet je dat een date niet goed gaat?

Soms gaat een date niet zoals je hoopt. Hier zijn een paar tekenen die kunnen laten zien dat een date niet goed verloopt.

Weinig praten

Als er veel stiltes vallen en het gesprek niet goed loopt, is dat vaak een teken dat de date niet goed gaat. Het is fijn als je makkelijk kunt praten met iemand.

Veel op de telefoon kijken

Als je date vaak naar zijn of haar telefoon kijkt en niet veel aandacht aan jou besteedt, is dat geen goed teken. Het is belangrijk dat jullie allebei aandacht hebben voor elkaar.

Plannen met anderen

Als je date praat over plannen die hij of zij heeft na jullie afspraak, kan dat betekenen dat hij of zij niet erg geïnteresseerd is. Het is leuker als je date zich helemaal op jou focust.

Niet lachen

Lachen is een teken van plezier. Als jullie niet veel lachen, is de sfeer misschien niet zo goed.

Samenvatting

Een date gaat misschien niet goed als jullie weinig praten, veel op de telefoon kijken en weinig lachen. Als je date al over andere plannen praat, kan dat ook een teken zijn dat het niet zo goed gaat. Let op deze dingen om te zien hoe de date verloopt.