Een man en een vrouw gebruiken smartphones in een café en lachen naar elkaar.

Hoe spreek je iemand aan op Tinder? Tips voor mannen en vrouwen

Op Tinder wil je op een leuke manier iemand aanspreken. Het is belangrijk dat je respectvol en vriendelijk bent. In dit artikel geven we tips voor mannen en vrouwen om goed te beginnen.

Hoe stuur je het eerste bericht?

Het eerste bericht is heel belangrijk. Begin met iets positiefs. Kijk goed naar de foto’s en de tekst in het profiel van de ander. Zeg iets leuks over wat je ziet. Bijvoorbeeld, als iemand een foto heeft van een berg, kun je zeggen: “Wat een mooie foto van die berg! Hou je van wandelen?”

Tips voor mannen

Mannen kunnen het beste direct en vriendelijk zijn. Een goede tip is om een vraag te stellen over iets wat je in haar profiel ziet. Dit laat zien dat je interesse hebt in haar als persoon. Vermijd te veel complimenten over hoe zij eruitziet.

Tips voor vrouwen

Vrouwen kunnen ook het beste een vraag stellen. Probeer iets te vinden wat jullie gemeen hebben. Als hij bijvoorbeeld over sport praat in zijn profiel, kun je vragen: “Ik zie dat je van sport houdt, welke sport doe je het liefst?” Dit opent de deur voor een gesprek.

Samenvatting

Het is belangrijk om respectvol en vriendelijk te zijn als je iemand aanspreekt op Tinder. Begin met een positieve opmerking of vraag over iets uit het profiel van de ander. Dit helpt om een goed gesprek te starten. Onthoud dat een goed begin de kans vergroot op een leuk gesprek.